Ταξίμετρα

Είτε πρόκειτε για απλό ταξίμετρο, ταξίμετρο καθρέπτη ή ένα ταξίμετρο με ενσωματωμένο εκτυπωτή, τα ταξίμετρα της SEMITRON είναι φιλικά προς το χρήστη, σχεδιασμένα με high-end τεχνολογία και κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά για υψηλές θερμοκρασίες και εκτεταμένη χρήση.
Είναι το ιδανικό εργαλείο τόσο για οδηγούς/ιδιοκτήτες όσο και για στόλους ταξί, σε όλο τον κόσμο.

Οδόμετρα

Είτε πρόκειτε για απλό οδόμετρο είτε για οδόμετρο καθρέφτη, τα οδόμετρα της SEMITRON είναι γεμάτα με τεχνολογία, συνδυάζοντας καινοτόμο σχεδιασμό και απαράμιλλη φιλικότητα προς το χρήστη, καθιστώντας το ιδανικό εργαλείο για εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Εκτυπωτές

Ο θερμικός εκτυπωτής της SEMITRON αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες εκείνων που απαιτούν μικρό μέγεθος και αδιάλειπτη εκτύπωση, παρέχοντας εμπιστοσύνη και την αμεσότητα κατά τη χρήση. Είναι κατάλληλο για εφαρμογές, όπου η διάρκεια και η αντοχή είναι ζωτικής σημασίας.

Συστήματα τηλεματικής

Συσκευές για μετάδοση δεδομένων και εντοπισμού θέσης μέσω του Internet (GPRS), με στόχο να προσφέρει περιεκτική επισκόπηση μιας βάρδιας ταξί.
Πλήρως συμβατό με τα ταξίμετρα της σειράς Panther P6, σας επιτρέπει να έχετε τα αρχεία των δεδομένων σας που επιπλέον ασφαλίζονται με ψηφιακή υπογραφή επιτυγχάνοντας την ακεραιότητα των δεδομένων.

Φωτεινή επιγραφή

Οι κουκούλες της SEMITRON είναι κατασκευασμένες από ειδικό shock proof και μεγάλης αντοχής στις καιρικές συνθήκες υλικό. Σχεδιασμένο για χαμηλή κατανάλωση με υψηλή φωτεινότητα και απαλό εσωτερικό φωτισμό LED.

Περιφερειακά

Η SEMITRON προσφέρει ένα πλήθος περιφερειακών συσκευών, για την αποθήκευση και διαχείριση όλων των πληροφοριών της βάρδια ενός οδηγού ταξί. Οι εν λόγω συσκευές πρέπει να συνδέονται με ένα ταξίμετρο της σειράς 6 Panther.
Εκτός από τον έλεγχο ταυτότητας του οδηγού και της αποθήκευσης δεδομένων, έχετε τη δυνατότητα να στείλετε τα δεδομένα σας μέσω του Διαδικτύου, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε συνδεθεί με μια συσκευή μετάδοσης δεδομένων της SEMITRON.

Εφαρμογές

Ιδανικό για οδηγούς και ιδιοκτήτες ταξί για την ακριβή και συνολική παρακολούθηση των βαρδιών, τις δαπάνες και τα έσοδα, καθώς και για λεπτομερείς πληροφορίες διαδρομών.

Προγραμματισμός

Είτε με το λογισμικό προγραμματισμού Taxi Suite, είτε με τη φορητή συσκευή προγραμματισμού PP6, η SEMITRON δίνει στον εγκαταστάτη την δυνατότητα για εύκολο προγραμματισμό των τιμολογίων και των παραμέτρων των ταξιμέτρων.

Server

Οι πληροφορίες που αποστέλλονται με τα στοιχεία της βάρδιας ενός οδηγού ταξί, μπορούν να αποθηκευτούν σε ένα ειδικά σχεδιασμένο Server και να αναλυθούν από ένα web app, προσφέροντας σας μια δυναμική και ακριβή βάση δεδομένων.
Είναι ιδανικό για μικρούς ή μεγάλους στόλους ταξί και για όσους αναζητούν ακρίβεια και λεπτομερείς πληροφορίες βάρδιας.

Tester

Το Ρ6 Tester, χρησιμοποιείται για να ελέγξει και να επαληθεύσει την αντίδραση του ταξιμέτρου με βάση τα σήματα που είναι διαθέσιμα μέσα από αυτό.

Ταξίμετρα

Panther P6S - Ταξίμετρο Καθρέπτης Panther P6L - Ταξίμετρο με LED οθόνη Panther P6C - Ταξίμετρο με LCD οθόνη Panther P6F - Ταξίμετρο με ενσωματωμένο εκτυπωτή

Οδόμετρα

P6LW P6SW – Οδόμετρο Καθρέπτης

Συστήματα τηλεματικής

TIM - GPS - GPRS P6 LIGHT GPS

Φωτεινή επιγραφή

Φωτεινή Επιγραφή Κίτρινο Φωτεινή Επιγραφή Λευκό

Περιφερειακά

RFID/NFC I-BUTTON BLUETOOTH Device

Εφαρμογές

U Taxi – Εφαρμογή για ιδιοκτήτη στόλου U Taxi – Εφαρμογή για οδηγό

Προγραμματισμός

Taxi Suite – Λογισμικό προγραμματισμού PP6 – Φορητή συσκευή προγραμματισμού

Tester

Πρόσθετες Συσκευές P6 Extra Power