Γιατί Semitron

Ποιότητα & αξιοπιστία

Η εταιρεία μας ξεχωρίζει για την εφαρμογή της ολικής ποιότητας σε κάθε επιχειρησιακό και επιχειρηματικό επίπεδο, πιστοποιημένη κατά ISO 9001 (αριθμός έκθεσης GR-1897/2006). Με τεχνολογία αιχμής και μηχανικούς υψηλού επιστημονικού επιπέδου, η SEMITRON έχει ακολουθήσει για 35 χρόνια την πιο κατάλληλη διαδρομή για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και την εισαγωγή εξειδικευμένων λύσεων.

Σχεδιασμός

Μέρος της στρατηγικής διαφοροποίησης της SEMITRON είναι η έμφαση στο σχεδιασμό, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η ικανοποίηση οδηγού και συνεπιβάτη, και να ικανοποιηθεί κάθε ανάγκη υψιλής αισθητικής απαίτησης.​Υπηρεσίες

Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, 24-ωρη εξυπηρέτηση, υποστήριξη πριν και μετά την πώληση, προσαρμοσμένη τεχνογνωσία και τελευταίας τεχνολογίας κατασκευή, η SEMITRON προσφέρει ανώτερη ποιότητα και απαράμιλλη αξιοπιστία. Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπως η εφαρμογή ταξί για τους οδηγούς και η εφαρμογή UTaxi για τους ιδιοκτήτες ταξί.

Ευελιξία

Η ευελιξία επιτυγχάνεται μέσω της προσαρμογής του εταιρικού μηχανισμού στις διεθνείς ανάγκες.​

Η Εταιρία


40 συναπτά έτη

Επί 40 έτη η ΣΕΜΗΤΡΟΝ Α.Ε προμηθεύει το 80% της ελληνικής αγοράς των ηλεκτρονικών ταξιμέτρων ΠΑΝΘΗΡΑΣ. Η συνεχής εξέλιξη των προίόντων και υπηρεσιών δίνει στην εταιρία εξαγωγικό προσανατολισμό, επιτυγχάνοντας την εδραίωσή της σε όλο και περισσότερες χώρες ανα τον κόσμο.


Η ποιότητα

Η εταιρία μας ξεχωρίζει για την εφαρμογή της ολικής ποιότητας σε όλα τα επίπεδα της επιχειρησιακής μας ζωής και είναι πιστοποιημένη κατά σύστημα ISO9001 (αρ. έκθεσης GR-1897/2006).


Δείτε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ


Όλα τα ταξίμετρα που έχουν σχεδιαστεί από την SEMITRON από το 1978.

Δείτε περισσότερα

Κατηγορίες Προϊόντων


taximetera_ataximetera_b
omometra_bomometra_a
ektypotes_aektypotes_b
tilematiki_atilematiki_b
foteini_afoteini_b
periferiaka_aperiferiaka_b
efarmoges_aefarmoges_b
programmatismos_aprogrammatismos_b

Καινοτομία και Αξιοπιστία στο Ταξί